Uw officiële partner voor Ford, Hyundai en Mazda in regio Hasselt! Topservice en ruim aanbod stock- en tweedehandswagens

Acties en nieuws

Nieuwe Mazda cx-30

Ontdek de nieuwe Mazda CX-30

Uw leven staat niet stil, en dus heeft u een auto nodig die de hele weg met u samen kan afleggen. Een auto met de prachtig golvende lijnen van een coupe en de stoerheid van een SUV. Compact vanbuiten om u vlot door de drukte van de stad te loodsen, maar ruim vanbinnen om u eraan te doen ontsnappen. Een auto met dynamische prestaties, opwindend rijplezier en ongeevenaard comfort en veiligheid.

Hyundai KONA hybrid

Ontdek de nieuwe Hyundai KONA Hybrid

De nieuwste telg van de KONA-familie gebruikt elektrisch vermogen om meer afstand af te leggen met een liter benzine. En dat alles zonder dat u een batterij hoeft op te laden of uw rijstijl hoeft te veranderen. De nieuwe KONA Hybrid is uitgerust met een benzine- en een elektromotor, die samen een uitstekend brandstofverbruik en een lagere uitstoot opleveren.


Nieuwe Mazda 6

Ontdek de vernieuwde Mazda6

Een verfijnd design, exquise materialen als echt sen-hout uit Japan en Takumi-leder... Bovendien verwent hij u met innovatieve (veiligheids)technologieen en een weergaloos comfort met onder meer zetelventilatie voorin.

Ford Mondeo Hybrid

Ontdek de nieuwe Ford Mondeo Hybrid

Vooruitgang door hybride technologie. Een meer verfijnde manier van rijden. Verfijnd nieuw exterieurontwerp

Nieuwe Ford Focus

Ontdek de nieuwe Ford Focus

Alles wat u kent en waardeert in de Focus, nu met een heel nieuw niveau van intelligent design, opvallende moderne styling en meer ruimte dan ooit. Combineer dit met zeer geavanceerde aansluitmogelijkheden.

Hyundai Tucson

Ontdek de vernieuwde Hyundai Tucson

EEN GEWAAGDE NIEUWE LOOK. Gestroomlijnd en krachtig, het vernieuwende design van The New Tucson. Een evenwicht tussen elegantie en functioneel.

Hyundai Kona

Ontdek de nieuwe Hyundai Kona

Soms zijn de beste momenten in ons leven niet die waarop de wereld ons vormt, maar wel die waarop wij de wereld vormgeven. Dat is de essentie van het concept 'You drive it, you define it!' Het belichaamt de KONA-spirit.

Mazda CX-5

Ontdek de vernieuwde Mazda CX-5

Beleef met de nieuwe Mazda CX-5 nieuwe dimensies inzake rijplezier. Zowel het interieur als het exterieur van onze nieuwste versie van de compacte SUV werden hertekend. Hij is even comfortabel en de moeite waard voor zowel de passagiers als de bestuurder.

Ford Ecosport

Alles over de nieuwe Ford Ecosport

Bekwaam, efficient en intelligent. Met alle stijl, verfijning en voordelen van een SUV. Ze dragen allemaal bij tot de nieuwe EcoSport: een voertuig dat vertrouwen inboezemt.